Voedingsbegeleiding

Contact: 020 - 33 77 136

 

Als je intensief aan sport doet is het belangrijk je voedingspatroon daarop aan te passen. Voor de een betekent dat meer eten, voor de ander juist minder eten, maar in het algemeen kan gesteld worden dat er beter gegeten en gedronken moet worden.

Voor de begeleiding van voeding in combinatie met het leveren van sportieve prestaties werken we samen met Elke van der Pol (Voedingsadvies & Coaching) en haar collega Janneke van Ginkel.


Elke van der Pol

Elke van der Pol

Sportdiëtist

Ik ben Elke van der Pol en als sportdiëtist verbonden aan het Sportcentrum VU. Je kan als sporter bij mij terecht voor advies over de beste voeding voor jou als (top)sporter. Ook als je problemen hebt met het reguleren van je gewicht ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan je een voedingsadvies geven afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden en trainingsbehoeften. Een optimale voeding zorgt immers voor een optimale prestatie!

Janneke van Ginkel

Janneke van Ginkel

Sportdiëtist

Elke van der Pol werkt samen met een collega, Janneke van Ginkel, en u kunt ook contact met haar opnemen voor informatie en het maken van een afspraak.