Mentale begeleiding

Contact: 020 - 33 77 136

 

Voor het verzorgen van de mentale aspecten van sportieve prestaties werken we samen met [grip] (contactpersoon is Frank Cabooter, gecertificeerd sportpsycholoog) en Enthalpeople (contactpersoon is Jarno Meijer, oud topschaatser).


Frank Cabooter

Frank Cabooter

Sportpsycholoog

Frank Cabooter is aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in de sportpsychologie. Hij heeft een ruime ervaring in het geven van individuele- en groepstrainingen aan sporters. Frank is een fanatiek kite-surfer en heeft veel aan jiu-jitsu, judo en karate gedaan. Frank is geaccrediteerd praktijksportpsycholoog bij Vereniging voor SportPsychologie in Nederland (VSPN).

Verder is Frank BIG geregistreerd, lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCT).

Jarno Meijer

Jarno Meijer

Sportpsycholoog

Sinds 2009 werk ik samen met hjzsport. In dat jaar ben ik gestopt met mijn actieve carrière als topschaatser. Naast een wereldrecord 3000m outdoor, heb ik aan worldcups 1500m en 5000m deelgenomen en heb ik een aantal podiumplekken op Nederlandse Kampioenschappen behaald. De ervaringen en de inzichten uit mijn carrière, gecombineerd met mijn studie psychologie, geven een goede mix voor het begeleiden van (top)sporters. Centraal in deze begeleiding staat het aanleren van mentale vaardigheden. Sportpsychologie is niet, zoals vele denken, een vorm van 'trouble shooting', maar meer 'the art of optimizing'!